[vc_row][vc_column][vc_message message_box_style=”solid-icon” icon_fontawesome=”fa fa-eur”]

Uw online wallet
[yith_ywf_show_user_fund text_align=”center” font_weight=”700″]

[/vc_message][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_tour][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-question-circle” add_icon=”true” title=”Over uw tegoed” tab_id=”1575143770032-2d23e798-1d10″][vc_toggle title=”Wat kan ik doen met mijn tegoedbudget?”]Als u een nieuwe factuur krijgt, controleert het systeem steeds of u nog een online tegoed heeft. Indien dat het geval is, zal uw factuur hiervan eerst gebruik maken.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Hoe komt er geld in mijn wallet?”]Er zijn twee opties:

  • U kan zelf via de knop “voeg budget toe” geld toevoegen aan uw tegoed.
  • Indien u een terugbetaling krijgt van ons, voegen wij dit budget toe aan uw wallet. Zo kan het later gebruikt worden voor een andere sessie.

[/vc_toggle][vc_toggle title=”Kan ik in de praktijk geld opladen?”]Dat kan, u kan elke werkdag tussen 12u00 en 18u00 in de praktijk in Wondelgem terecht om cash of elektronisch geld aan uw wallet toe te voegen.

U kan ook voor of na een sessie bij uw therapeut een gekozen bedrag opladen.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Wat als ik de therapie ten einde is en er nog een resterend tegoed is?”]Dan betalen wij u dit terug door middel van een overschrijving naar uw persoonlijke bankrekening. Omwille van wettelijke verplichtingen kunnen wij geen cash geld teruggeven.[/vc_toggle][vc_toggle title=”Kan ik verplicht worden om de wallet te gebruiken?”]Voor cliënten met een afbetalingsplan hanteren wij standaard de online wallet. Zo voorkomt u een nieuw afbetalingsplan en kan de therapie verder gezet worden.[/vc_toggle][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-plus-circle” add_icon=”true” title=”Voeg budget toe” tab_id=”1575143770049-f3db4c0b-a50a”][vc_column_text][yith_ywf_make_a_deposit_form][/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-file-text” add_icon=”true” title=”Mijn geschiedenis” tab_id=”1575143943485-c3c5fa41-8170″][vc_column_text][yith_ywf_show_history per_page=”3″ pagination=”yes”][/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_tour][/vc_column][/vc_row]